Generationsskifte

Planlæg i god tid!

Behovet for generationsskifte kommer ofte, før man venter det. Det er meget afgørende for din fremtidige økonomi, at generationsskiftet bliver forberedt så tidligt som muligt.

Vær på forkant

Generationsskiftet skal planlægges, så der efter salget af din virksomhed bliver mest muligt tilbage til dig selv. Ved overdragelse til nære familiemedlemmer eller medarbejdere kan der naturligvis være andre hensyn at tage end de rent økonomiske.

Det er derfor vigtigt, at du bruger de muligheder, som lovgivningen giver. Og det er her, at vi som professionelle rådgivere kan hjælpe dig.

Kontakt os!

Har du planlagt generationsskiftet i din virksomhed, eller er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro