Iværksættere

Fra idé til virkelighed

Går du med tanker om at starte egen virksomhed? Og har du brug for at få sat dine tanker ned på papir. Og få vendt dine idéer? Så er det vigtigt, at du har rådgivere, der tager din idé alvorligt.

Før du går i gang

Som iværksætter skal du have en professionel sparring, inden den vigtige beslutning træffes. Og du skal have tryghed i vurderingen af det økonomiske grundlag for virksomheden. Vi opstiller budget, deltager gerne i møder med pengeinstituttet og sikrer, at du får den optimale hjælp, inden du går i gang. Der skal tages stilling til budget, selskabsform, finansiering, kapitalbehov, tilmelding til offentlige registre og meget mere.  

Når du er godt i gang!

I rådgivningen af iværksættere stiller vi skarpt på risici og muligheder. Også når virksomheden er etableret – og godt i gang. Vi lægger vægt på, at du har mulighed for løbende at få en personlig sparring.

Du kan få hjælp

Som iværksætter er der mulighed for at få hjælp. Det kan du få information om under Links. Eksempelvis finansierer Vækstfonden virksomhedsudvikling, og Startvækst er en portal for iværksættere.

Kontakt os!

Uanset om du overvejer eller er i gang med at etablere egen virksomhed, er du velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer i gang – og kommer videre.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro