Tryghed og tillid

Revisorydelser handler om meget mere end bogføring, revision, regnskaber og skatteopgørelser. Det handler også om tryghed og tillid i rådgivningen om virksomhedens økonomi.

Fokus på din virksomhed

Hos Revisor Team Nord er vores kunder meget forskellige. Og derfor er vores ydelser og rådgivning det også. Vi sætter fokus på din virksomhed, og ser på helheden i virksomheden for i samspil at kunne vurdere de rigtige økonomiske dispositioner.

Ydelser og kunder

Som revisorer for både mindre og mellemstore virksomheder primært i Nordjylland rådgiver vi om stort set alle forhold omkring en virksomheds økonomi og regnskab.

Planlæg fremtiden

Udarbejdelse af budgetter er en vigtig del af vores arbejde. Vi går ind bagved tallene, omsætter planer til budgetter og sikrer, at budgettet viser de rigtige konsekvenser af en idé. Et budget skal vise forventningerne til fremtiden. Så du kan have tryghed til virksomhedens økonomi.

Brug os til rådgivning

Som professionelle rådgivere har vi ekspertise på særlige områder. Vi hjælper iværksættere med at komme fra idé til virkelighed. Vi vurderer hvilken selskabsform, der er mest optimal for din virksomhed. Og vi er på forkant i rådgivningen om generationsskifte. Handler det om finansiel planlægning, skatterådgivning, IT, erhvervsservice eller tilskudsmuligheder, så er vi også på banen – og vi vil gerne tilbyde dig et økonomitjek.

Fokus og engagement

Fokus og engagement

Det kræver tillid at betro værdifulde oplysninger til andre. Her kan du være helt rolig... Diskretion og loyalitet er en selvfølge for os.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro