Fjordnær faglighed

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne opfordre til dialog. En uforpligtende samtale skaber mulighed for at se tingene fra flere sider. Og derfor er du meget velkommen til at kontakte os

Revisor Team Nord, registreret revisionsaktieselskab

CVR nr. 27 22 65 66
Tlf: 98 27 98 11
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aabybro:

Industrivej 10
9440 Aabybro
Fax: 98 27 98 12

Kontakt os!

Har du spørgsmål, kommentarer, eller er du interesseret i et uforpligtende møde og høre nærmere om, hvilke muligheder vi ser for netop din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail eller ring til os. Vælger du at skrive, vil vi kontakte dig inden for en uge og vil naturligvis behandle dine oplysninger med fuld diskretion.

Fokus og engagement

Det kræver tillid at betro værdifulde oplysninger til andre. Her kan du være helt rolig... Diskretion og loyalitet er en selvfølge for os.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro