Økonomitjek

Vi søger løbende at give vores kunder feedback, informerer om nye muligheder, og følger op på konkrete idéer. Vi lytter gerne engageret og opmærksomt. Og det vil vi også gerne tilbyde din virksomhed.

Få tjek på økonomien!

Når vi gennemfører et økonomitjek for en virksomhed, er det ganske uforpligtende. Vi giver råd, stiller skarpt og spørger ind til det væsentlige.

  1. Er din indtjening i orden?
  2. Har du den rette finansiering?
  3. Har du balance i økonomien?
  4. Har du sikret din pension?
  5. Har du valgt den rigtige virksomhedsform?
  6. Har du planlagt generationsskifte?

Kontakt os og få et uforpligtende økonomitjek. Rigtig rådgivning betaler sig!

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro