Personlig revision

Hos Revisor Team Nord lægger vi vægt på, at du får mulighed for at træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Vi ønsker at gøre en forskel for din virksomhed gennem personlig rådgivning og sparring

Rådgivning betaler sig

Hos Revisor Team Nord er den nære og personlige kontakt en væsentlig del af den professionelle rådgivning til vores kunder. Også når kunden ikke bor lige i nærheden.

Vi stiller de kritiske spørgsmål!

Som et veletableret revisionsfirma med mange års erfaring tør vi godt stille de kritiske spørgsmål. Det er vigtigt, at du som selvstændig får den optimale feedback og sparring. Og du skal være sikker på, at de økonomiske beslutninger bliver truffet på det rigtige grundlag.

Stil krav til din revisor

Med en målsætning om at være nytænkende, dynamiske og på forkant, identificerer vi muligheder og foretager konsekvensberegninger. Det er vores erfaring, at rigtig rådgivning betaler sig. Derfor skal du stille krav til din revisor.

Brug os til udvikling

Som den nære og personlige rådgiver bruger vi tid og ressourcer på at sætte os ind i kundens situation. Fordi to kunder ikke er ens. Vi arbejder sammen med andre rådgivere bl.a. pengeinstitutter, advokater og faglige eksperter. For at være på forkant, og for at kunne medvirke til udviklingen af din virksomhed.

Vore medarbejdere er vor styrke

Vi tror på en stærk kultur og de sociale værdier i virksomheden. Og vi lægger vægt på, at vore medarbejdere trives og fortsat har mulighed for at uddanne sig. Vi ved, at vore medarbejdere er vor styrke. Også i samarbejdet med kunden.

Fokus og engagement

Fokus og engagement

Det kræver tillid at betro værdifulde oplysninger til andre. Her kan du være helt rolig... Diskretion og loyalitet er en selvfølge for os.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro