Rådgivning betaler sig

Hos Revisor Team Nord tror vi på, at rigtig rådgivning betaler sig. Dit valg af revisor er en vigtig beslutning – uanset om du har en igangværende virksomhed, eller du som iværksætter står overfor at skulle etablere dig som selvstændig. Din revisor er din personlige rådgiver og sparringspartner, der tager udgangspunkt i din virksomhed.

Vi er et team af 25 engagerede medarbejdere, heraf 6 registrerede revisorer, der lægger vægt på, at du træffer de rigtige økonomiske beslutninger i din virksomhed. Vi vil gerne gøre en forskel. Derfor tør vi godt både stille de kritiske spørgsmål og besvare dem.

Kontakt os og aftal et uforpligtende møde, hvor vi ser på mulighederne for netop din virksomhed. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro