Selskabsform

Valg af selskabsform

Når du som selvstændig skal træffe beslutning om valg af selskabsform, er der flere forhold, du skal være opmærksom på. Der er ikke et entydigt svar. Der skal fx tages højde for hæftelse, den økonomiske situation, ejerforhold, skatteforhold, og hvad der indtjeningsmæssigt bedst kan betale sig.

Rådgivning om selskabsform

Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om valg af selskabsform med udgangspunkt i din virksomheds situation og forventninger til fremtiden. Vi afdækker fordele og ulemper og drøfter muligheder og risici i samspil med dig.  

Hvornår er det aktuelt?

Vurdering af selskabsform kan være aktuelt på forskellige tidspunkter i en virksomheds udvikling. Ved etablering af virksomheden vurderer vi altid den optimale selskabsform. For nogle virksomheder er der fordele ved at ændre selskabsform på et senere tidspunkt, og for andre kan det være som forberedelse til generationsskifte. Det er helt individuelt. Og derfor er rådgivningen det også.

Kontakt os!

Er du i tvivl, om du har valgt den rigtige selskabsform for din virksomhed, eller har du spørgsmål til valg af selskabsform, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale.

VORES SPECIALOMRÅDER

Generationsskifte

Generationsskifte

Hver femte virksomhed står over for et akut generationsskifte. Mange af dem er ikke tilstrækkeligt forberedt på fremtiden. Det vil vi hos Revisor Team Nord gerne hjælpe med at sætte fokus på.

Økonomitjek

Økonomitjek

Hos Revisor Team Nord vil vi gerne gøre en forskel. Lad os stille skarpt på din virksomhed med et økonomitjek – ganske uforpligtende.

Iværksættere

Iværksættere

Revisor Team Nord hjælper med at gøre iværksætteres idéer til virkelighed. Og det er vores erfaring, at den rigtige rådgivning i startfasen har stor betydning for at kunne føre drømmen ud i livet.

Selskabsform

Selskabsform

Som selvstændig kan det være svært at vurdere, om man driver sin virksomhed i den mest hensigtsmæssige form – både juridisk og økonomisk. Hos Revisor Team Nord rådgiver vi om det vigtige valg.

Engagement

Engagement

Fokus

Fokus

Fortrolighed

Fortrolighed

Revisor Team Nord
Registreret revisionsaktieselskab
Tlf. 98 27 98 11


AABYBRO
Industrivej 10
9440 Aabybro


BROVST
Jernbanegade 9
9460 Aabybro